Русский Українська
Реєстрація
Головна
Корзина
У кошику порожньо!
ПН ВТ СР ЧТ ПТ
СБ НД
07:30 - 17:00
Розетка для підлоги врізна Алюміній 16 А + 2 USB 2,1 А IP44

Розетка для підлоги врізна Алюміній 16 А + 2 USB 2,1 А IP44

Артикул: EH-F008
Cтрум USB
2,1 А
Вид монтажу
Прихований
Виробник
ElectroHouse
Закінчився Розетка для підлоги врізна  Алюміній 16 А  + 2 USB 2,1 А IP44

Розетка для підлоги врізна Алюміній 16 А + 2 USB 2,1 А IP44

Закінчився
Закінчився 2181

2 181 грн

Доставка
Доставка Новою поштою
Нова пошта По тарифам перевізника, від 5000 грн — безкоштовно!
Доставка Укрпошта
Укрпошта Відправляємо Укрпоштою тільки оплачені замовлення.
Самовивіз
Самовивіз м. Калуш, вул. Каракая 32а
Оплата
Оплата при отриманні, Нова пошта Без передоплат, у відділенні пошти.
Оплата онлайн, LiqPay Apple Pay, Google Pay, Оплата картою ЄВідновлення
Безготівковий розрахунок, для фізичних осіб

Розетка врізна для підлоги з заземленням + 2USB EH-F008 від компанії ElectroHouse призначена для підключення до електромережі різних електроприладів вимагаютчих для свого живлення напруги 220В (номінальний струм 16А) і роз'єми usb - 5В (номінальний струм 2.1А).

Розетка в підлогу має одне гніздо для підключення пристроїв до мережі з напругою 220В і два роз'єми usb для підключення мобільних пристроїв. Це функціональний пристрій має широку сферу застосування. В оселі використання врізної розетки для підлоги зробить ваш побут комфортнішим: дозволить розташувати меблі, так як вам зручно і позбавить від необхідності використовувати подовжувачі для підключення електроприладів. В офісі ж вона дозволить більш раціонально організувати робочий простір і зробить його більш безпечним.

Розетка для підлоги надійна, функціональна і безпечна у використанні. Люк підлоговий виготовлений з високоякісних матеріалів і комплектуючих. Відповідає світовим і європейським стандартам якості. Ця розетка для підлоги має ступінь захисту IP40. Її корпус, поворотний механізм, а так само підрозетник виготовлені з металу. На корпусі розетки розташована спеціальна кнопка-фіксатор для відкриття розетки і її фіксації в робочому положенні. Завдяки цьому розетку не можна закрити випадково. Для її закриття потрібно натиснути на кнопку і потягнути її вниз, після чого закрити розетку. Для відкриття точно так же потрібно натиснути на кнопку і потягнути її в низ - розетка відкриється автоматично. У комплект входять два гвинти для кріплення розетки до підрозетників і чотири дюбеля для кріплення підрозетника в підлозі. В неробочому положенні вона не займає місце і герметично закривається кришкою, запобігаючи потрапляння всередину пилу і вологи, тому не стане перешкодою при прибиранні приміщення. Її можна монтувати як в малопомітному місці, так і на добре проглядаємій ділянці підлоги. Завдяки сучасному дизайну вона буде органічно поєднуватися з практично будь-яким інтер'єром.

Основні характеристики
Cтрум USB
2,1 А
Вид монтажу
Прихований
Виробник
ElectroHouse
Захист (IP)
IP44
Кількість гнізд
1+2usb
Напруга живлення
220-250 В
Номінальний струм
16 А
Технічні особливості
Кришка
Тип електрофурнітури
Розетка електрична
Чистота струму
50 Гц
Тип
Розетка
Країна реєстрації бренду
Україна
Колiр
Алюміній

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!